Omega is een online marketingbedrijf met een winstdeling aspect. Het is een snelgroeiend bedrijf wat momenteel meer dan 1000 werknemers heeft. Het merk Omega is eigendom van Nautilius Investment Ltd,  geregistreerd in 2015 in Ras Al Khaimah, de Verenigde Arabische Emiraten, registratienummer IBC / 04/15/10598.De leiding is in handen van Bartosz Nafalski (Directeur). Hij is ook de eigenaar en CEO van de consultinggroep Expedite Holding. Hij heeft 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en werkte o.a. als managing director bij Pepsi Co., Foodcare, Maspex en MK Café. Daarnaast is Lucas Bozek de Financieel directeur. Hij is ook eigenaar en CEO van IT-bedrijf Feat Software Ltd. En heeft vele jaren ervaring als FX-handelaar bij de Santander Bank.Omega heeft als visie dat cryptocurrencies de wereld zoals wij die kennen zullen veranderen. 

Hoe werkt Omega?

Ontvang tot 30% rente op een 6 maanden contract!Omega werkt met zijn eigen unieke active boxen. In Omega wordt gebruik gemaakt van hun eigen token, de bitbond. Één bitbond, afgekort bb, staat gelijk aan één euro. Een bitbond is geen cryptocurrency.Met de bitbonds schaf je een active box aan. Een activebox is aan te schaffen vanaf €10,- tot €100,- en heeft een looptijd van 6 maanden.Iedere activebox geeft recht op diverse winstpercentages. Bekijk de afbeelding voor meer informatie over de activeboxen en de rentepercentages. Let op! De rentepercentages worden alleen uitgekeerd indien u iedere dag een paar minuten de tijd neemt om de online activiteiten uit te voeren.

 

Een active box is een pakket waarmee je gekwalificeerd bent voor het doen van de online activiteiten om de rente te ontvangen op jouw investering. Deze online activiteiten bestaan uit:

  • Het bekijken van advertenties (dagelijks)
  • Een korte vragenlijst/enquête invullen (wekelijks)
  • Een filmpje bekijken op youtube, een nieuwsbericht lezen of een andere taak (wekelijks)

Zodra je je eerste active box koopt start je direct met het verdienen van commissie

  • Uitbetalen kan al vanaf € 10,-
  • Omega heeft plafonds ingebouwd tot wat je kan verdienen. De totale waarde van je active box(en) is bepalend tot wat je dagelijks mag uitbetalen uit je team bonus en je binairy bonus. Daarin geld een maximum van € 300.000,- per maand.
  • Vanaf 18 jaar mag je 1 account aanmaken per persoon. Meerdere personen op één adres is toegestaan.
  • Ondernemen blijft altijd een risico! Wij durven dat risico te nemen dankzij grondig onderzoek naar het bedrijf. Commissies kunnen schommelen, houd daar alstublieft rekening mee.

Groei door naar een riant passief inkomen!

Met een investering van € 100,- op een pakket van 6 maanden ontvang jij iedere dag ongeveer 0,71 cent aan commissie in je active box wallet.Hoe hoger jouw inleg, hoe hoger jouw dagelijkse commissie waar je mee start, en hoe eerder je weer kan herinvesteren. Start je bijvoorbeeld met 10 active boxen van € 100,- dan is jouw dagelijkse commissie die je in je active box wallet ontvangt al € 7,14!Dit lijkt misschien niet veel, maar je moet je voorstellen dat je er iedere dag maar 5 á 10 minuten mee bezig bent. Hoeveel tijd spendeer jij nu dagelijks met het kijken naar reclames waar je helemaal niets voor ontvangt? Maar het wordt nog leuker, want met Omega kan je door te herinvesteren toegroeien naar een passief inkomen van € 2000,- per maand of meer, zonder team. Bouw jij wel een team dan zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wij gaan met Omega ons geld letterlijk laten groeien! Van ons geld meer geld maken en in plaats van dat wij werken voor geld, laten wij ons geld voor ons werken.

Een passief inkomen van € 2000,- per maand of meer is haalbaar!

Door iedere dag onze online ”activities” uit te voeren geven wij ons eigen geldboompje iedere dag water. Zoals al eerder aangegeven, hoe hoger jouw inleg, hoe hoger jouw dagelijkse commissie die je ontvangt in je active box wallet. Stel dat je begint met 10 activeboxen van € 100,- totaal aan waarde € 1000,- en je ontvangt iedere dag € 7,14 per dag in je active box wallet. Door te compounden/herinvesteren kan je na een week alweer een nieuwe activebox aanschaffen!

Bij een totale waarde aan activeboxen van € 50.000,- hou jij iedere maand tussen de € 1800,- á € 2000,- over per maand als passief inkomen. Dit is allemaal zonder team! Wil jij nog sneller doorgroeien dan kan je er voor kiezen om een team te bouwen, zodat je daar aantrekkelijke bonussen voor ontvangt.

Bonusplan Omega

Wij kunnen ons voorstellen dat wanneer je erg enthousiast bent over Omega, je dit ook graag met anderen wilt delen. Breng jij iemand aan in jouw structuur, dan zal Omega jou daar rijkelijk voor belonen!

Omega werkt met een binair bonussysteem. Dat houdt in dat jij 2 lijnen(benen) bouwt, in samenwerking met jouw sponsor. Jouw sponsor is de persoon onder wie jij staat ingeschreven. In overleg met jouw sponsor ga jij op je linker of je rechterbeen, een team opbouwen. 

Direct bonus:

Die ontvang jij over alle mensen die zich via jouw inschrijflink hebben ingeschreven, ongeacht op welk been je ze hebt geplaatst, en is altijd 6% van hun geïnvesteerde bedrag. Vervolgens ontvang jij over iedere activebox die zij aanschaffen, altijd 6% direct bonus.

Binaire bonus:

De binaire bonus ontvang jij over alle mensen die zijn ingeschreven op jouw zwakke been. Jouw zwakke been is het been waar de minste omzet in staat. De binaire bonus gaat oneindig lagen diep, en begint bij een bonus van 5% eindigend op 9%. Afhankelijk van de totaal aan waarde van jouw activeboxen bij elkaar opgeteld.

Hieronder in de afbeelding meer info:

Uitbetaling:

Uitbetalen kan afhankelijk van de waarde van je activeboxen vanaf 10 bb, oftewel € 10,- Momenteel gaat uitbetalen alleen nog via bitcoins, door middel van een bitcoin wallet. Vind je dit nog ingewikkeld, vraag ons daarbij om hulp! Omega heeft ook een eigen master card ontwikkeld, deze zal op korte termijn worden uitgebracht zodat we daar ons geld op kunnen storten en overal ter wereld mee kunnen uitbetalen!